Kinderzitting/middag

Ben jij ook zo gek van carnaval? Dan hebben wij iets leuks voor jou!

Speciaal voor jou organiseren wij op 29 januari a.s. weer een tè gekke gratis kindermiddag in het Corneliushuis – Heerlerheide.

Wat gaan we doen? Het programma.
Vanaf 12.11u (zaal open 11.30 uur) start het programma en ben je verkleed en wel van harte welkom om samen met je vriendjes, vriendinnetjes, vader, moeder, opa en oma, etc (tot ca 16.30u) carnaval te vieren op JOUW manier. Want, deze middag draait helemaal om jou!

In één middag laten we een heel carnavalsseizoen voorbijkomen waarin er veel gaat gebeuren. Wat dacht je o.a. van:

 • Schminken
 • Aftreden prins(es) afgelopen jaar
 • Een prins(es) uitroepen
 • Een dames- en herenzitting met, speciaal voor jou, geweldige optredens van diverse artiesten uit de buurt maar ook ons eigen
  Heerlerheide
 • Dansmarietjes
 • Een mini-caranavalsoptocht in de zaal
 • Én een finale optreden van …… Domm en Dööl!
  De volgende boodschap is dan ook speciaal voor jullie:


Heerlerheide got talent! Treed op met jouw eigen unieke carnavalsact!
Lijkt het je leuk om een keer op te treden op de bühne van het Corneliushuis? Kun je iemand imiteren, een carnavalsliedje playbacken, heb je een eigen liedje, dansje of iets anders geks? Meld je dan aan en schrijf je in om deel te nemen aan onze kindermiddag met jouw act. Deze middag wordt pas écht compleet gemaakt met optredens van heel veel jeugd uit Heerlerheide.

Optreden mag alleen, maar ook met broertje(s) of zusje(s), klasgenootjes, vriendje(s) of vriendinnetje(s), je optochtgroep, voetbalteam, fanfare of scouting…. Niets is ons tegek. Doe het wel snel, want we zitten snel vol, en we willen jouw optreden natuurlijk niet missen. Inschrijven doe je via een mailtje naar: kingerzitting@bokkeriejesj.nl.

Durf je zelf niet mee te doen? Geen probleem! Zorg er in elk geval voor dat je op 29 januari in de zaal zit om jouw vriendje of vriendinnetje aan te moedigen.

#Wineenleukeprijs!
Ook kun je leuke prijzen winnen. Hoe? Kleur de volgende kleurplaat zo mooi mogelijk in, lever hem tijdens de kinderzitting in bij de ingang van de zaal én na de kinderoptocht op carnavalszaterdag maken we in het Corneliushuis bekend wie gewonnen heeft. Alle tekeningen zijn tijdens de carnaval in het Corneliushuis te zien.

Klik HIER om de kleurplaat te downloaden.

Zien we jou 29 januari?

Tot dan, alaaf, CV De Bokkeriejesj

www.kindercarnavalheerlerheide.nl